Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

GARDENA Accu maaier Set PowerMax Li-40/37 Grasmaaier
De GARDENA Accu maaier Set PowerMax Li-40/37 is ideaal voor het flexibel onderhouden van grotere gazons. Het is een makkelijk manoeuvreerbare en krachtige accumaaier met speciaal geharde DuraEdge-messen voor optimale maairesultaten.

De ErgoTec Plus duwboom is comfortabel vast te houden en maakt het duwen van de maaier enorm eenvoudig. QuickFit Plus zorgt voor het zeer gemakkelijk verstellen van de maaihoogte in vijf standen. Graskammen aan de zijkant van de behuizing zorgen ervoor dat gras langs muren en randen netjes wordt meegenomen. Het CnC Plus systeem zorgt voor efficiënt maaien en verzamelen waardoor de opvangbak minder vaak geleegd hoeft te worden. De opvouwbare handgreep maakt de maaier gemakkelijk te vervoeren en compact op te slaan. De set bevat een accu en een oplader.

De grasmaaier wordt aangedreven door een onderhoudsvriendelijke GARDENA system accu met 40 V (De maximale uitgangsspanning zonder belasting is 40 V, de nominale spanning is 36 V). en 4.2 Ah. De accu kan op elk moment worden opgeladen zonder geheugeneffect.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen