Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda
Eloisa Gerritse

Hoe ouder... hoe gekker...

26 november 2015 - Eloisa

In februari word ik 30. 
Een enorme mijlpaal natuurlijk wat groot gevierd moet gaan worden. Het thema is dan ook een Glitter and Glamour party. Helemaal in stijl, met aankleding, hapje, drankje en ik heb een DJ ingehuurd. Uiteraard horen daar natuurlijk vrienden en familie bij met wie dit feest gevierd moet worden!

Hoe gekker hoe beter, want bij 30 wordt het leven pas echt prettig! Hier gaat natuurlijk wel wat voorbereiding aan vooraf. Er moeten keuzes gemaakt worden. Zoals, huren we een zaaltje of vieren we het gewoon thuis? Wie nodig je allemaal uit en wat doen we met de muziek? Zo heb ik er voor gekozen het thuis te vieren, ja doe maar gek. 40 personen, waar gaan we die laten?. Nou gewoon alle meubels uit de woonkamer verplaatsen voor een dag en daar is onze dansvloer, want ja als je een DJ inhuurt moeten natuurlijk wel die voetjes van de vloer. Wat te doen met de aankleding, die moet natuurlijk wel helemaal in stijl. Ik wil dan ook alles aankleden met zwart, zilver en goud. Zo heb ik al een rode loper aangeschaft en ben ik van plan een ballonnen boog te maken. Lekker uitbundig en wat ook zeker onmisbaar is en niet mag ontbreken is een photobooth, want dit feest moet natuurlijk wel vast gelegd worden en dan zo gek mogelijk. Dan hebben we nog de vraag; welke muziek laat je draaien? Die keuze was snel gemaakt, gewoon van alles wat en dan denk ik aan de jaren ’80 ’90 en ’00. Dan heb je wat voor jong en oud en voor ieder wat wils. Voor mij is het belangrijk dat het gewoon een lekkere knalfuif wordt waar iedereen over 5 jaar nog steeds over praat. Nu ik zo bezig ben met schrijven heb ik er al helemaal zin in!

Zo was ik pas geleden bezig met uitnodigingen ontwerpen voor dit feest. Ik had totaal geen creativiteit, alles wat ik deed was niet goed of zag er toch niet leuk genoeg uit. Iedereen heeft wel eens zo'n dag, je wilt iets maar het lukt niet, of je bent naar iets op zoek en kunt het niet vinden. Op een moment was ik zelfs zo ver dat ik mijn laptop het raam uit wilde smijten. Toen bedacht ik me, de beste manier om een uitnodiging te maken is als je er zelf een feestje van maakt. En hoe kun je het beste een feestje maken, juist met MUZIEK. Dus ik pakte mijn Urban Revolt speaker uit de kast, schakelde Spotify in en daar kwamen de beats van Bob Sinclair met “Rock this Party” uit de speaker. Bizar eigenlijk wat een geluid er nog uit zo'n klein apparaatje kan komen. Maar goed, ik ging aan de slag, lekker meeblèren met de muziek en binnen no time had ik daar de uitnodiging die het moest zijn. Ik heb ze laten afdrukken en ze zijn echt super leuk geworden. Ondertussen zijn de uitnodigingen verstuurd en zijn de reacties super leuk. Jullie kunnen wel begrijpen dat ik er naar uit kijk, iedereen zal het weten dat ik 30 word.
Haha zoals ik al zei, hoe ouder hoe gekker…

 

Share on Facebook
Share on Twitter