Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda
Eloisa Gerritse

Waterpret

10 juni 2016 - Eloisa

Kennen jullie dat gevoel dat soms 24 uur op een dag nog te weinig is? Sinds dat ik kinderen heb vliegt de tijd ontzettend. Zo liggen ze nog in de wieg en zo breng je ze iedere morgen alweer naar school. Met kinderen moet je echt alles plannen, iets spontaan nog willen doen is er helaas niet meer bij. Soms mis ik dat nog wel eens, gewoon kunnen zeggen: “nu gaan we dit doen”.

Met de zomervakantie voor de deur moet er ook het één en ander gepland worden; 6 weken vakantie in het vooruitzicht. Mijn kinderen zullen het grootste gedeelte op de buitenschoolse opvang en op de crèche doorbrengen. Maar ze zullen ook 2 weken alleen met mama zijn. 2 weken alleen maar genieten, misschien last minute naar een leuk vakantiehuisje in Nederland of gewoon dagjes weg. Nu nog hopen dat we goed weer hebben dan zal de vakantie compleet zijn. In Nederland is het weer altijd maar afwachten, we hebben vaker regen dan zon en dat is niet altijd leuk. We moeten het hebben van de dagen dat we het zonnetje wel te zien krijgen, net zoals vandaag. 26 graden geeft de thermometer aan in de tuin op het moment dat ik deze blog aan het typen ben. Het zachte windje erbij maakt deze dag compleet.

Ik heb vanmorgen vroeg al het zwembadje opgezet voor de kinderen, want na een paar dagen warmte kunnen ze wel een beetje verkoeling gebruiken. Lekker een dagje even in de tuin genieten, een watergevecht houden en spelen met hun nieuwe opblaasbare vliegtuig met waterpistool van Jilong. 
Helaas heeft mama het ook niet droog gehouden door het waterpistool, de kinderen waren namelijk piraten en ik was een gemene boef en tja wat gebeurt er met boeven die piraatjes pesten? Die moet worden nat gespoten haha. Wat een pret hebben ze gehad in het kleine zwembadje die helaas te klein is voor deze mama. Gelukkig hebben we vorig jaar een stalen frame zwembad aangeschaft van 360x76 voor in de tuin zodat ik ook mee kan zwemmen. Zo groot? ja echt zo groot, het is éénmalig een uitgave, maar je kunt er jaren mee doen en je krijgt er zoveel plezier van terug.

En met de ruime keuze aan artikelen die je tegenwoordig kunt kopen voor in en op je zwembad gaat dat deze vakantie voor ons helemaal goed komen! Ik zeg: “laat die zomer maar komen dan kan de waterpret beginnen!”

 

Share on Facebook
Share on Twitter