Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda
Bartosz Corbet

De winter komt eraan

14 december 2015 - Bartosz

Gure winden en regenbuien teisteren je humeur. Er is niks prettiger dan thuiskomen en een heerlijke geur van een stoofschotel aan te treffen. Deze keer komen we thuis bij draadjesvlees in mosterdsaus! Dit heb je nodig (voor 6 personen): - 500 gram hamlappen of varkenslappen- ketjap- soja saus- 3 laurierblaadjes- grove mosterd (4 eetlepels met een flinke kop er op)- champignons- 4 tenen knoflook- ui- 2 kruidnagels- theelepel gemberpoeder- 2 theelepels gemalen komijnzaad- snufje…   lees verder

Share on Facebook
Share on Twitter
Bartosz Corbet

Epische Bolognesesaus

19 mei 2015 - Bartosz

Ik hou van tomatensaus. Mijn kinderen houden van tomatensaus. Mijn vrouw houdt van tomatensaus. Iedereen houdt van tomatensaus. Bolognese, Carbonara, Fungi. Tomatensaus met gehaktballen, tomatensaus met schnitzel, tomatensaus met bloemkool. Jij houdt toch ook van tomatensaus? Precies. Dus hier is een recept voor de allerlekkerste Bolognese tomatensaus die je ooit gaat maken. Snel klaar dus easy cooking! Wat heb je nodig? Voor 1,5 liter Bolognese saus: Lekker gehakt. Verwen…   lees verder

Share on Facebook
Share on Twitter
Bartosz Corbet

Thuis pizza maken

04 maart 2015 - Bartosz

Ik ben fan van pizza. Ik ben fan van mijn pizza bezorgboer. Maar nu heb ik een pizzapan. “Pff, amme dikke hoela, ik heb een oven, ik hoef niet zo n dure pan!” hoor ik je denken. Echt wel! Als je van pizza houdt tenminste. De reden dat een pizza van de pizzaria zo lekker is, is de hoge temperatuur dat een pizza gebakken wordt. Dit gebeurt namelijk rond de 350 graden Celcius of meer. Deze pannen halen die temperatuur ook, en je pizza is klaar binnen 5 minuten. Omdat je met de…   lees verder

Share on Facebook
Share on Twitter